این چاشنی است که معمولا برای پخت و پز استفاده می شود، فلفل قرمز تازه کیلویی طعم غذاها را بهتر می کند و به لطف چاشنی عالی که ارائه می دهد، افرادی که آن را مصرف می کنند از سلامتی بهتری برخوردار هستند، زیرا فواید دارویی دارد.
فلفل سیاه طعم لذیذی به وعده های غذایی شما می دهد، اما می تواند به کاهش وزن، بهبود هضم، تسکین سرفه و سرماخوردگی، سرعت بخشیدن به متابولیسم و درمان مشکلات پوستی کمک کند. میخواهید بیشتر بدانید.
1. آنتی اکسیدان فلفل سیاه در برابر اثر تخریبی رادیکال های آزاد که مسئول اکثر بیماری های ناشی از اثرات محیطی و تغذیه ای زندگی مدرن هستند، محافظت می کند.
2. داروهای حرفه ای به لطف آنزیم های خود، می تواند فراهمی زیستی یک سری از داروهای درمانی را با بهبود جذب و تأثیرگذاری بر فعالیت متابولیک در کبد افزایش دهد.
3. سیستم ایمنی. این چاشنی میتواند عملکرد آن را تحریک کرده و تکثیر سلولهای معروف به اسپلنوسیتها را که مسئول آزادسازی مواد ایمنی هستند، افزایش دهد.
4. آسیب شناسی. همچنین قادر به تحریک آزادسازی اکسید نیتریک از ماکروفاژها است که یک سیستم سیگنالینگ در سطح مولکولی ایجاد می کند که بدن را برای مقابله با ارگانیسم های بیماری زا آماده می کند.
و همچنین افزایش لنفوسیت های “T”، سلول های کشنده طبیعی بدن. این اثر فلفل سیاه در مبارزه با سرطان گسترش می یابد.
5. رنگدانه. همچنین نشان داده شده است که پیپرین موجود در فلفل باعث افزایش رنگدانه پوست می شود. بنابراین، کمک ارزشمندی برای افراد مبتلا به ویتیلیگو می شود.
6. کاهش وزن. فلفل سیاه مانند قرمز دارای اثر ترموژنیک قوی بر روی بدن انسان است، یعنی با افزایش متابولیسم پایه، مصرف کالری را افزایش می دهد.
این گرمازایی بیشتر نشاندهنده متابولیسم فعالتر است و بنابراین، تعادل انرژی روزانه را میتوان بدون افتادن در عدم تعادلی که به نفع وزن اضافی بدن است، سود برد.
خواص فلفل سیاه برای سلامتی به همین جا ختم نمی شود. در مورد اثرات مثبت احتمالی آن بر گردش خون زیاد گفته می شود.
حالا می دانید، کمی از این چاشنی را به غذاهای خود بدهید تا از طعم بی نظیر آن بهره مند شوید. سلامتی و کام شما از شما تشکر خواهد کرد.
در Mixtli ما به سلامت شما فکر می کنیم، به همین دلیل محصولاتی را با مواد تشکیل دهنده ایجاد می کنیم که رفاه و بهبودی را برای کسانی که آن را مصرف می کنند، فراهم می کند و به نوبه خود در زمان آشپزخانه صرفه جویی می کند بدون اینکه طعم ظروف شما را قربانی کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.