در سرتاسر جهان، غذا و کشاورزی بخش مهمی از فرهنگ ها و هویت ها را تشکیل می دهند. برای بزرگداشت و حفاظت از این میراث، فائو برنامه سیستمهای میراث کشاورزی مهم جهانی (GIAHS) را طراحی کرد تا مکانهایی را بشناس.
سنتهای منحصربهفرد رشد و برداشت خرمای زاهدی صادراتی را حفظ کردهاند که به خوبی با زمینها و اقلیم محلی سازگار است. نمونه خوبی از GIAHS واحه سیوا در مصر است که دقیقاً نبوغ کشاورزان را در سازگاری کشاورزی با شرایط دشوار نشان می دهد.
در اینجا، نخل های کشت شده با میوه، سبزیجات، محصولات علوفه ای و گاهی غلات در یک ساختار تاج پوشش سه طبقه با نخل خرما که بالاترین ردیف را اشغال می کند، آمیخته می شود.
این سیستم چند سطحی یک ریزاقلیم ایجاد می کند که به سایر غذاها اجازه می دهد در زیر نخل ها رشد کنند و در نتیجه آب گرانبها را حفظ کنند.
نخل خرما شرایط سخت محیطی را تحمل می کند.در سال 2018 مصر، عربستان سعودی، ایران و الجزایر چهار تولیدکننده برتر خرما در جهان بودند.
همه آنها کشورهایی هستند که با کمبود آب مواجه هستند. نخل خرما می تواند در آب و هوای گرم و خشک رشد کند و نسبت به آب شور مقاوم است. این ویژگیها به آن اجازه میدهد حتی در شرایط محیطی شدید مانند بیابانها رشد کند و منبع غذایی فراهم کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.